OVO ZVUČI KAO SAN: Nesuđeni REPREZENTATIVAC SRBIJE stiže u Partizan?

Autor:

Sport

09.06.2021

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesuđeni srpski reprezentativac Lijanko Vojnović koji je pod ugovorom sa Bolonjom, mogao bi da se preseli u Beograd i obuče crno-beli dres.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Partizana

Ovo zvuči skoro nemoguće, ali senzacionalnu vest je prenela čuvena Gazeta delo Sport!

Lijanko je prethodnu sezonu igrao u Bolonji kao pozajmljen igrač od Torina, a i sada mu je, kako pišu, klub u kojem je trener Siniša Mihajlović jedna od opcija. Druge dve su Partizan i Sporting iz Lisabona.

Iako ima ugovor sa Torinom do 2024. godine, sasvim je realno da Lijanko ode iz kluba, jer očigledno nije u prvom planu među Bikovima, ali Beograd mu je najmanje primamljiva opcija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vojnović u dresu Bolonje

Brazilac srpskog porekla je prošle sezone odigrao 25 utakmica i postigao jedan gol, a spominjalo se da će ga Dragan Stojković Piksi uvrstiti na svoj spisak po preuzimanju "orlova", ali to se nije desilo.

Naravno, najveća prepreka je novac, ali moramo uzeti u obzir da su Lijankove dve opcije svakako poželjnije od dolaska u Humsku.

Bolonja je prošle sezone dala 1.000.000 evra samo za pozajmicu i ponudila 5.000.000 za otkup, a Torino je tražio 12.000.000 evra.

Da li će ovo ostati samo na interesovanju i opipavanju terena, videćemo u nastavku prelaznog roka...

Da podsetimo, Lijanko je igrao za mlađu selekciju naše reprezentacije, potom je odlučio da igra za selekciju Brazila, ali nikada nije debitovao za prvi tim. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading