SUDAR NAJBOLJIH IGRAČA PARTIZANA: Vujačić uz osmeh o STARTU nad Nathom

Autor: Republika

Sport

08.06.2021

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Vujačić izabran je od strane navijača Partizana, glasanjem na zvaničnom Instagram profilu kluba, za najboljeg igrača u sezoni 2020/2021.

RepublikaFoto: Starsport
Igor Vujačić

Za crno-bele zabeležio je ukupno 26 nastupa u Linglong Super ligi Srbije i Kupu Srbije, uz čak pet postignutih golova.

Posle utakmice sa reprezentacijom Izraela, u kojoj je Crna Gora poražena rezultatom 3:1, i susreta sa Bibarsom Nathom, Vujačić komentariše i izbor za igrača sezone:

- Iskreno, baš sam se iznenadio. Veliki je pritisak na svima nama i često nas navijači kuju u nebesa i obrnuto. Iza nas je teška sezona i tim mi je draže da su glasanjem na Instagramu mene odabrali. To apsolutno ne umanjuje trud i zalaganje mojih saigrača, jer bez njih ni ja ne bih mogao da pružim dobre partije. Što se tiče utakmice sa reprezentacijom Izraela, došli su bukvalno u najjačem sastavu. Imaju mnogo kvalitetnih igrača, među kojima je i Natho. On je kapiten, lider na terenu, što se videlo i u igri njihove selekcije. Nije bilo lako jer smo mi igrali bez naših najboljih igrača - rekao je Vujačić.

Osvrnuo se i na Nathovu ,"zamerku” da ga je u duelu tokom utakmice šutnuo i obećanje Izraelca da će mu za to vratiti čim se vrate u klub.

- Što se tiče tog duela, namerno sam ga malo nagazio, nije ništa strašno bilo, ali jedva čekam da vidim kako misli da mi vrati - kaže uz osmeh.

Pored klupskih, ovom kontrolnom utakmicom ispunio je i obaveze prema reprezentaciji predviđene za ovaj period. Preostale dane odmora provešće u rodnoj Crno Gori.

- Ostajem u Crnoj Gori i ne mrdam odavde - smeje se Vujačić i dodaje:

- Tu mi je porodica, ne viđam ih često tokom godine, verenica je sa mnom ovde, tako da ćemo uživati u lepotama Crne Gore.

Vraćanjem sa pozajmice mladog Svetozara Markovića u Olimpijakos, Vujačić će, pored već prekaljenog defanzivca Bojana Ostojića, dobiti novog partnera u štoperskoj liniji – Sinišu Saničanina.

- Sveta je otišao, bilo je lepo igrati sa njim. Želim mu da se nametne u Olimpijakosu i da postane standardan, jer on to zaslužuje! Što se tiče Siniše, još se nismo videli, ali on je odličan igrač. Nadam se da ćemo imati dobar odnos - izjavio je Vujačić.

Partizan će u julu igrati kvalifikacije za novo evropsko takmičenje Ligu konferencija.

- Sigurno da će biti teško, ali naš cilj je grupna faza. Daćemo sve od sebe da dođemo do toga - poručuje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading