KAŽI VIŠE ŠTA HOĆEŠ: Rade Bogdanović pozvao Nemanju da OTKRIJE ŠTA MU JE PLAN!

Autor:

Sport

08.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidiću, kaži već jednom šta hoćeš, prestani samo da pljuješ i kritikuješ sve redom, poručio je takođe bivši fudbalski as Rade Bogdanović (51) mlađem kolegi koji se nameračio na sve u srpskom fudbalu.

RepublikaFoto: Tanjug
Nemanja Vidić

Nemanja (39) pre nekoliko dana žestoko je opleo po Fudbalskom savezu Srbije i po Marku Panteliću i po ostalima koji su uz Nenada Bjekovića, ali i po Crvenoj zvezdi i Zvezdanu Terziću, kao i po Rasimu Ljajiću, koji je otkrio da će se verovatno kandidovati za naslednika Slaviše Kokeze na čelu institucije na Terazijama 35, ali nije otkrio šta mu je plan i zašto to radi.

KARTE NA STO

Zato ga je Bogdanović u razgovoru za Srpski telegraf pozvao da već jednom otkrije karte i baci ih na sto.

- Šta Vidić čeka, zašto se lepo ne izjasni i svima nam kaže šta želi da uradi da bi pomogao srpskom fudbalu! Lako je pljuvati po svima, ajde lepo reci nam šta ti nameravaš. Stvarno mi nije jasno šta Nemanja hoće. Pojavio se, napao sve redom, a da ne kaže koje su njegove namere. Može biti da niko od prozvanih ne radi kako treba, ali ajde da čujemo šta on želi, kako namerava da spase naš fudbal ako ima potrebe za tim. Daj da čujemo njegov stav, šta bi, kao pojedinac, da promeni. Super ako hoće da se kandiduje za predsednika FSS, dobro je da imamo što više različitih kandidata. Ali mi uopšte ne znamo da li se Vidić kandiduje ili samo pokušava da unizi druge - rekao je Bogdanović.

Naš sagovornik, da sada treba da glasa za predsednika FSS, ne zna kome bi se naklonio. Kaže, možda bi to bio i Vidić, ali nema pojma šta on nudi kao boljitak.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Rade Bogdanović

SKRIVENE NAMERE

- Konstatujemo da niko nije replicirao Vidiću na optužbe koje je izneo pre neki dan. Pa na šta da mu odgovore, za šta da mu kažu da li dobro ili loše razmišlja kad ništa konkretno nije ponudio. Zato ga možda niko, osim Nemanje Matića, nije podržao. Možda bih i ja stao uz njega, možda neko drugi, ali daj nek čovek izađe i kaže svoj plan. Ako se kandiduješ za predsednika kućnog saveta i mesne zajednice, moraš da imaš neki program koji ćeš predstaviti, nećeš pobediti napadanjem druge strane. E tako neće ući ni u FSS. Ili možda to Vidiću i nije namera, već samo da se obračunava sa Terzićem, Pantelićem, Bjekovićem i ostalima iz samo njemu znanih razloga - dodao je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije.

Loš tajming za haos, država da kaže ko legitimno vodi FSS

Nekadašnji fudbalski as dotakao se i haosa koji je nastao u FSS, odnosno raskola između Marka Pantelića i Nenada Bjekovića, i poručio da više instance moraju da preseku ko je u pravu.

- Haos je nastao u lošem trenutku za naš fudbal ako je uopšte nekad dobro da imamo rasulo. Baš je loš tajming. I ko je tu uopšte u pravu? E to je na državi da preseče. Da ispita sve i da nam kaže ko sme da vodi FSS, ko ima legitimitet, a ko se preračunao i napada drugu stranu bez povoda. Tek posle toga možemo da idemo dalje - jasan je Bogdanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading