POTPUNO NEOČEKIVANO: Mihajlović pikirao ZVEZDINO NESUĐENO POJAČANJE i PIKSIJEVOG favorita!

Autor: Republika

Sport

06.06.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski mediji navode kako Siniša Mihajlović da za nova pojačanja dovede Marka Arnautovića i Lijanka Vojnovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Mihajlović je potpisao novi ugovor sa Bolonjom i namerava da tokom leta što pre pojača odbranu i poziciju špica, na koju se žalio i otkom sezone da su najslabije tačke tima.

Bolonja nije uspela da uđe u gornji deo tabele, stoga će morati da poprilično promeni sastav ukoliko misli da postane konkurentnija.

Jedna od želja šefa stručnog štaba bila je da klub zadrži okosnicu tima, ali i da osveži igrački kadar angažmanom novajlija u sve tri linije, a prema saznanjima italijanske Gazete primarne želje i igrači oko kojih Mihajlović ima nameru da gradi tim za narednu sezonu su srpski sinovi Marko Arnautović i Lijanko Vojnović.

Austrijskog reprezentativca je jurila Crvena zvezda, što je potvrđeno i od Zvezdana Terzića, uz konstataciju generalnog direktora crveno-belih da ima prejak ugovor za njihove uslove.

Lijanko Vojnović je fudbaler srpsko-brazilskog porekla, igrač Torina koji je poznatiji javnosti posle izjava selektora Dragana Stojkovića da je razgovarao o njegovom eventualnom učešću za prvi tim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading