ČUDO NEVIĐENO: Klop PREUZIMA Radnički iz Niša?

Autor:

Sport

05.06.2021

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnički iz Niša je u potrazi za novim trenerom za predstojeću sezonu u Superligi Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Iako iz kluba još uvek nema zvaničnih informacija o smeni Aleksandra Stankovića, u javnosti su se pojavile spekulacije da je novi trener Radničkog Nenad Lalatović

Klub sa Čaira danas se oglasio na svojim društvenim mrežama gde je napravio svojevrsni presedan i navijače obavestio da će se oni pitati o tome hoće li Nenad Lalatović, Aleksandar Stanković ili pak neko treći sesti na klupu "Reala sa Nišave"

- Meraklije biraju trenera! Teška godina je iza Radničkog - da se više nikada ne ponovi! Iako su se u novinama pojavili razni natpisi poslednjih dana, još uvek nije odlučeno ko će sa klupe predvoditi naš Radnički. Dilemu želimo da razrešimo pravim i iskrenim Meraklijama! Zato pitamo Nišlije, koga biste vi najradije videli na klupi Radničkog naredne sezone? Pišite nam vaše predloge u komentaru, a mi obećavamo da ćemo se potruditi da trener kome poklonite najviše poverenja bude na kormilu Radničkog naredne sezone - stoji u saopštenju na Radničkog na društvenim mrežama.

Navijači Radničkog su ubrzo preplavili objavu svojim željama, a najviše njih želi da vidi Nenada Lalatovića ponovo u Nišu. Ipak, bilo je i onih šaljivih koji su svoj glas dali Klopu, Murinju i Piksiju...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading