ŠOK: Kristijano Ronaldo NESTAO u Madridu!

Autor:

Sport

04.06.2021

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Španije i Portugala remizirali su 0:0 u prijateljskom meču u sklopi priprema za Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Meč za zaborav... Kristijano Ronaldo

Na stadionu Vanda Metropolitano nismo videli golove, ali moglo je da ih bude. Španija je bila daleko bolji rival i ne bi bilo nezasluženo da je stigla do trijumfa. 

Najbolji priliku imao je Alvaro Morata u 91. minutu, ali je pogodio prečku iz izgledne situacije. Pre njega Španci su pretili preko Ljorentea i Toresa u prvom i Sarabije i Toresa u drugom poluvremenu, a i sam Morata je imao još jednu dobru šansu.


Portugalci su razočarali, jer nisu imali nijednu stotpostotnu šansu za čitavu utakmicu.

Kristijano Ronaldo je ceo meč proveo na terenu, ali se utopio u sivilo svog tima i sem jedne situacije u završnici, maltene da se nije ni video. Mnogi su se našalili da je Ronaldo nestao ove večeri u Madridu.

Španci će u utorak odigrati generalnu probu pred EP protiv Litvanije, dok će Portugalci dan kasnije igrati protiv Izraela.

Španija se nalazi u grupi sa Švedskom, Slovačkom i Poljskom, dok je Portugalija u "grupi smrti" sa Francuskom, Nemačkom i Mađarskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading