PANIKA KOD KARIOKA: Brazilci NE ŽELE na Kopa Amerika!

Autor:

Sport

04.06.2021

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalera Brazila Tite suočava se sa ogromnim problemima pred Kopa Ameriku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Brazila

Pojedini igrači odbijaju da igraju na kontinentalnom takmičenju zbog straha od koronavirusa.

Šampionat Južne Amerike koji je trebalo da se održi prošle godine, pomeren je za godinu dana zbog pandemije virusa korona, a zemlje domaćini trebalo je da budu Argentina i Kolumbija. Međutim, dve nedelje pre starta Kopa Amerika je premešten u Brazil, jer se Argentina suočava sa rekordnim brojem zaraženih, a u Kolumbiji su održavaju masovni protesti protiv predsednika Duke.

Odluka predsednika Brazila Bolsonara da prihvati da njegova zemlja bude domaćin Kopa Amerika nikako se nije dopala prevashodno reprezentativcima Brazila koji nastupaju u Evropi, pa se iz tog razloga na konferenciji za medije pred meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa Ekvadorom nije pojavio kapiten "karioka" Kazemiro.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Povodom održavanja Kopa Amerika igrači imaju potpuno suprotan stav od predsednika. Iz tog razloga na konferenciji za medije nema kapitena Kazemira - objasnio je selektor Tite.

Šampionat Južne Amerike održaće se od 13. juna do 10. jula, a prema pisanju Marke još je neizvesno na koje igrače će Tite moći da računa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading