HUMSKA NA NOGAMA: Milioni stižu u Partizan, crno-beli napravili VELIKI posao!

Autor:

Sport

04.06.2021

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer Umara Sadika će se, ipak, i te kako isplatiti Partizanu.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

Posle poraza Almerije u prvom meču polufinala plej-ofa za plasman u Primeru od 3:0 protiv Đirone, mislilo se da će crno-belima propasti svaka šansa da zaradi dodatni novac od transfera Umara Sadika.

Ipak, to neće biti slučaj!

Almerija planira da ovog leta proda Umara Sadika, a u ovom trenutku član Segunde ima zvanični ponudu za Nigerijca vrednu 18.000.000 evra. Almerija će u daljim pregovorima pokušati da zaradi još više, a evo koliko će Partizanu pripasti ukoliko crveno-beli prihvate inicijalnu ponudu od 18 miliona evra.

Španski klub će otkupiti 30% prava koji pripadaju Partizanu od budućeg transfera, prema unapred predviđenom dogovoru dve strane prilikom potpisivanja ugovora, za 3 miliona evropskih novčanica. Partizanu će tako ostati još 10% od naredne prodaje, pa ukoliko Almerija proda Sadika po gore navedenoj sumi crno-belima će pripasti dodatnih milion evra.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik

Sveukupno, Partizan će ovog leta inkasirati od Umara Sadika još najmanje 4 miliona eura. Kada na to uračunamo već zaradjenih 5 miliona, dolazimo do informacije da će Partizan zaraditi minimum 9 miliona eura na transferu sjajnog Nigerijca.

Ono što je najbitije Partizan će sa ovom injekcijom dosta popraviti finansijsko stanje u klubu, a samim tim biće više novca i za nove transfere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading