ILIEV RASPALIO MAŠTU GROBARA: Velika pojačanja uskoro u Partizanu

Autor:

Sport

03.06.2021

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Iliev je najavio dolazak kvalitetnih igrača u Humsku.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev

Prvi čovek sportskog sektora vicešampiona Srbije Ivica Iliev izjavio je da će Partizan uskoro dovesti nekoliko kvalitetnih igrača, a prvenstveno vezistu i napadača.

On je izneo plan crno-belih za letnji prelazni rok.

- Naš prvi potez u prelaznom roku, angažovanje Siniše Saničanina, nagoveštava da želimo da budemo na nivou kome pripada Partizan i da tim povodom ne postoji ni najmanja bojazan da naredna sezona neće biti uspešna. Saničanin je jedan od najkvalitetnijih igrača na našim prostorima i nekoliko godina je bio naša želja. Minulih meseci smo pojačali rad kako bismo ga angažovali. Čast nam je što je odabrao naš klub, naš odnos je sve vreme bio pun poštovanja i verujem da je upravo to bilo presudno da potpiše za Partizan - rekao je Ivica Iliev.

- Bio je od prvog dana prvi kanditat na mestu štopera, bili smo voljni da mu ponudimo ugovor još pre nekoliko meseci. Ali zbog delikatne situacije u Vojvodini, zbog ponuda, nije bilo logično da se jopš tada to završi. Međutim, na kraju se poklopilo i taj izuzetan odnos tokom pregovora je i prevagnuo da Saničanin dođe kod nas u Partizan.

Partizan je letnji prelazni rok započeo dovođenjem Siniše Saničanina, a posle štopera Vojvodine crno-beli će se okrenuti ofanzivnijim rešenjima.

Idemo ka napadu, pa ćemo da vidimo da li ćemo prvo dovesti nekog vezistu ili, pak, napadača. Verujem da ćemo u narednom periodu imati još lepih vesti za naše navijače, jer se radi intenzivno, svakodnevno već duži vremenski period. Da je do nas, sve bismo završili odmah, ali igrači koje želimo su kvalitetni i traženi, pa i pod ugovorima, pa moramo malo i da se "mačujemo". Mnogo je posla pred Partizanom, ali idemo u dobrom smeru - kazao je on.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev

Iliev je potom pričao o tome da li će pre novih dolazaka biti "čišćenja" aktuelnog igračkog kadra,

- Pomalo je nezgodno o tome sada pričati, svi će doći na prozivku, jer je rano za radikalne poteze, pošto u većini zemalja nije ni počeo prelazni rok. Pride, na programu je i Evropsko prvenstvo, koje će sigurno uticati na tržište i pomalo ga razvodnjiti dok traje. Sve će se dešavati kasnije, nego u "normalnim" sezonama, ali pošto mi dugo već radimo na pojačanjima, nadam se da ćemo u narednih deset do 15 dana, realizovati bar jedno ili dva pojačanja.

Navijači "parnog valjka" se pitaju koliko će pojačanja stići u Humsku ove godine.

Ne mogu baš precizno sada da vam kažem, jer prelazni rok je živa stvar, brzo se sve dešava i menja, ali se nadam da ćemo napraviti ovoga leta dobru, dobru dopunu u kadru. Nećemo se toliko obazirati na kvantitet, koliko na kvalitet, jer tražimo nosioce igre - zaključio je Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading