KOCKASTI NEMAJU NI TRUNKE SRAMA: Hrvati NAPRAVILI nezapamćen SKANDAL pred početak Evropskog prvenstva!

Autor:

Sport

03.06.2021

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropsko prvenstvo u fudbalu još uvek nije ni počelo, ali to nije sprečilo Hrvate da naprave veliki skandal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Hrvatske

Fudbalska reprezentacija Hrvatske odabrala je da  da joj sa zvaničnog razglasa na stadionima pre početka utakmica na EP budu emitovane pesme osvedočenog ustaše Marka Perkovića Tompsona.

Ovo ništa ni ne čudi, pošto je ustaša Tompson već pevao reprezentativcima Hrvatske i to posle osvajanja drugog mesta na SP u Rusiji. On je najpoznatiji po svojoj jezivoj i skandaloznoj pesmi "Bojna Čavoglave".

Generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović rekao je u izjavi za Informer da će naša kuća fudbala poslati protest UEFA zbog Tompsona.

Svakako ćemo reagovati. U ovom trenutku vršimo proveru svih relevantnih informacija. Ukoliko je to tačno, a imamo naznaka da jeste, odmah ćemo reagovati i poslati protest UEFA. Naravno da imamo pravo da reagujemo. Politika UEFA je "nulta tolerancija" prema takvim pojavama. Pesmama i izvođačima koji izazivaju mržnju i versku, nacionalnu i svaku drugu netrpeljivost svakako nije mesto na sportskim borilištima, a posebno ne na EURO 2020.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

03.06.2021 14:46

Nebitan narod....