MESI JE INSTITUCIJA: Argentinac ostaje u Barseloni pod dosad neviđenim uslovima, a dok je pod ugovorom igraće za DRUGI KLUB!

Autor:

Sport

02.06.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesecima se spekulisalo da će Lionel Mesi napustiti redove Barselone, ove sezone od toga neće biti ništa, a poznati su i uslovi pod kojima će ostati "na mestu gde je sve počelo", ali i naredni koraci slavnog Argentinca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Lionel Mesi je spreman da produži ugovor sa Barselonom za još dve godine, ali i da u tom periodu ima znatno manju platu.

Argentinac je navodno dogovorio sa čelnicima kluba da produži ugovor do 2023. godine posle čega bi dve godine igrao za Inter iz Majamija, ali bio bi pod ugovorom sa Kataloncima koji ga u budućnosti žele za funkcionera.

Novi Mesijev ugovor bio bi ukupno vredan oko 60 miliona evra, što znači da bi sa odbijenim porezima to značilo da mu ostaje 35 miliona što znači da je Mesi pristao na smanjenje u iznosu od ukupno 53 miliona evra u odnosu na prethodni ugovor i visinu sadašnjih primanja.

Sve to ide u prilog onim tvrdnjama da je Mesi još ranije rešio da ostane u Barseloni i da je dobio garancije od novog predsednika Đoana Laporte i uprave da će se tim pojačati i boriti za trofeje i u narednim sezonama.

Kako pouzdani mediji javljaju Mesi se obavezao Barseloni na čak 10 godina, što kao fudbaler, što kao ambasador i verovatno u budućnosti jedan od glavih čelnika kluba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading