PEP GA IZNERVIRAO: Bivši trener Partizana ŽESTOKO isprozivao Gvardiolu!

Autor:

Sport

01.06.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija nisu uspeli da osvojie Ligu šampiona, a mnogi glavnog krivca za poraz vide u Pepu Gvardioli.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Partizana

Čelsi je u velikom finalu u Portu savladao Mančester siti sa 1:0 golom Kaija Haverca i po drugi put se popeo na krov Evrope.

Ipak, mnogi za pobedu "Plavaca" krive trenera "Građana" Pepa Gvardiolu, a jedan od njih je i bivši trener Partizana, legendarni Lotar Mateus.

Mateus je u kolumni za nemački Skaj žestoko napao španskog stručnjaka.

Svojom postavom je ukrao Ligu šampiona klubu i navijačima i sada mora da sluša oštre kritike sa svih strana. Siguran sam da će biti i internih diskusija o mogućem rastanku. Igrači će posle ovog finala sigurno sumnjati u njega.

RepublikaFoto: Starsport
Lotar Mateus dok je vodio Partizan

Nemac smatra da je Gvardiola bespotrebno komplikovao u finalu, iako je ranije tokom sezone našao pobedničku formulu koja mu je i donela ubedljivu titulu u Premijer ligi.

- Morao je da opet probava nešto, da izmišlja domišljatost u najgorem mogućem trenutku. Potpuno je zaslužio da izgubi - jasan je Mateus.

Siti je u finalu odigrao veoma slab meč i maltene da nije ni uspeo da pripreti golu Mendija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Neki igrači na terenu nisu znali gde idu, jer ih je stavio na pozicije koje im nisu poznate. To je najgore što trener može da uradi. Neobjašnjivo i neoprostivo. Garantovano je izgubio poverenje mnogih, i u klubu i van. I najbitnije: izgubio je poverenje svojih igrača, a ono se teško ponovo stiče. Ne bih se iznenadio da je posle svega prošlo vreme Pepa Gvardiole u Mančester Sitiju - zaključio je čovek koji je uveo Partizan u Ligu šampiona sada već daleke 2003. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading