BEZOBRAZNO I BAHATO: Joviću UDARILE pare u glavu, pravio HAOS u Ajntrahtu, saigrači potpuno POBESNELI na Srbina!

Autor:

Sport

01.06.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović je prošle zime stigao na pozajmicu u Ajntarht iz Frankfurta, ali se nije previše proslavio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Jović je uglavnom ulazio sa klupe, a uspeo je da postigne samo četiri gola na 18 nastupa u Bundesligi.

On se po završetku sezone vratio sa pozajmice u Madrid i sada je njegova sudbina u rukama Reala.

Nemački Bild prenosi ekskluzivne informacije zbog čega je drugi Jovićev mandat u Ajntrahtu bio daleko od uspešnog i kako je srpski napadač razljutio i čelnike i saigrače.

Naime, Jović se nije previše zalagao na treninzima, već je pažnju privlačio teatralnošću. Takođe, kako piše Bild, bilo je očigledno da mu je veliki novac udario u glavu o čemu svedoči da je Luka tokom boravka u Ajntrahtu živeo u u predsedničkom apartmanu luksuznog hotela u Frankfutu, čija zakupnina iznosi 4.500 evra po danu.

Pored toga, srpski našadač je usred pandemije koronavirusa nekoliko puta putovao u Madrid kako bi sa devojkom Sofijom Milošević otišao u šoping ili kod frizera. Ovakvo ponašanje Jovića žestoko je naljutilo čelnike i saigrače.

Ipak, i pored svega toga postoji šansa da se Jović ovog leta vrati u Frankfurtukoliko novi trener Reala proceni da za njega nema mesta na “Santijago Bernabeuu”. Razlog druge prilike koju bi u bundesligašu mogao da dobije leži u činjenici da je Ajntraht dobio kompletno nov sportski sektor na čelu sa sportskim direktorom Markusom Krošeom i trenerom Oliverom Glaznerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading