Spakuj se i idi: ĐUKIĆA IZDALO STRPLJENJE SA SUMOM!

Autor:

Sport

27.11.2017

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najskuplje pojačanje u istoriji Partizana Sejduba Suma došao je sa (pre)velikim očekivanjima svih "Grobara", ali i uprave, trebalo je da bude novi Leonardo, ali je od najvećeg pojačanja postao najveće razočaranje, možda i u istoriji kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đukića izdalo strpljenje sa Sejdubom Sumom

Konačan znak da je Suma ispucao sve kredite kod trenera Miroslava Đukića bio je na poslednjem prvenstvenom meču protiv Spartaka. Strateg crno-belih je vezistu na poluvremenu ostavio u svlačionici nezadovljan njegovim angažmano,m.

Od dolaska u avgustu Suma je odigrao desetak mečeva, a dao je golove Olimpijakosu i Videotonu. 

Na domaćoj sceni je malo pokazao, a više se lečio u Zemunelu.

Posle nove pauze od tri nedelje pokušao je da se vrati, mada se videlo da nema želju, ali ni snage za ozbiljniji učinak.

U Humskoj su krenuli u potragu za klubom gde bi mogli da ispod cene prodaju Sumu, koji je imao bolje epizode u Emiratina.

Crno-beli su nakon natezanja od gotovo mesec dana ovog leta uspeli da dovedu Sumu za 1,6 miliona evra, a sada je jasno da klub iz Humske neće ni izbliza nadoknaditi uložen novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading