TRANSFER LETA: Reprezentativac STIŽE zbog Lige šampiona?

Autor:

Sport

29.05.2021

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, velikan na pragu da završi veliki posao.

RepublikaFoto: Starsport
Domeniko Berardi i Mihailo Ristić

Fudbaleri Milana obezbedili su plasman u Ligu šampiona, a "rosoneri" su krenuli sa planiranjem pojačanja pred letnji prelazni rok.

Naime, prvi novajlija na "San Siru" mogao bi da bude kapiten Sasuola Domeniko Berardi, za koga tim sa stadiona "Mapei" traži 40 miliona evra.

Reprezentativac Italije je odigrao još jednu odličnu sezonu tokom koje je na 30 utakmica postigao 17 golova. Berardi ima odličan učinak protiv čete trenera Stefana Piolija kojoj je u dosadašnjem toku karijere dao čak osam pogodaka, uz četiri asistencije, na 15 susreta.

 

 

Milan želi da plati Sasuolou oko 20 miliona evropskih novčanica, a u transfer bi trebalo da bude uključen i defanzivac Mateo Gabija.

Podsetimo, Berardi (26) je čitavu karijeru član Sasuoloa, a dres "azura" nosio je u deset navrata, dok je četiri puta bio strelac. Prelazak u Milan svakako bi mu bio izazov karijere, a italijanski mediji pišu da je posao blizu realizacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading