CRNO-BELI U STRAHU OD ARNAUTOVIĆEVOG OBEĆANJA: Daću gol Partizanu na Marakani!

Autor:

Sport

29.05.2021

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Arnautović je velika želja Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku.

Marko Arnautović

Prvi operativac Zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je interesovanje srpskog šampiona za austrijskog napadača.

Ipak, Arnautović u intervjuu za portal "24sedam" otkriva da ove sezone sigurno neće preći u Zvezdu.

Već dva dana me zovu prijatelji i neki bivši saigrači i svi me pitaju da li prelazim u Crvenu zvezdu. Nažalost, to nije istina i trenutno nema ništa od toga, jer imam ugovor u Kini. Ako bih i napustio Kinu u ovom trenutku, onda bih sigurno otišao još jednom u neku jaku evropsku ligu. Još uvek osećam da sam u top formi, zdrav sam, mogu da igram protiv najboljih fudbalera sveta, a što se tiče Crvene zvezde, ona ostaje moj omiljeni klub u Srbiji. Sada se neće desiti moj transfer, ali niko ne zna šta se može dogoditi za tri ili četiri godine - rekao je Arnautović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arnautović dok je nosio dres Vest Hema

Bivši fudbaler Vest Hema priznaje da je veliki navijač Zvezde, a i sanja gol u večitom derbiju protiv Partizana i to na Marakani.

U našoj porodici postoji veliki rivalitet. Brat i ja smo zvezdaši, kao i naš stric. Pokojni deda je bio partizanovac i moj tata je veliki grobar. Ne mogu baš sad da potvrdim da mi je to bio san, ali ako za tri ili četiri godine dođem u Zvezdu bilo bi mi “top” da im zabijem jedan gol na Marakani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
a1ek

07.06.2021 21:25

da evo jos se tresem hahahaha