CRVENO-BELI NE STAJU: Zvezda dovodi SRPSKOG VUNDERKINDA!

Autor:

Sport

29.05.2021

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda ušla je jako u letnji prelazni rok i ne planira da stane.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Aleksadar Dragović je predstavljen, Kolarov je na korak od dolaska na Marakanu, a pregovara se i sa Prijovićem, Arnautovićem, Krstičićem...

Pored iskusnih i proverenih fudbalera Zvezda će ovog leta svoj tim upotpuniti i mladim i talentovanim igračima, koji će biti zalog za budućnost. 

Kako prenosi Mozzartsport crveno-beli zainteresovani su za mladog desnog beka Lozice Milana Ilića (21). Mladi reprezentativac Srbije je blistao u dresu Loznice zbog čega se i našao na spisku selektora Zvonka Živkovića.

Na 32 meča postigao je tri gola i upisao jednu asistenciju, skrenuvši pažnju brojnih klubova. Ono što je bitno za Zvezdu, jeste da će Ilić narede sezone biti tzv. bous igrač.

Ukoliko dođe do finiširanja transfera Milan Ilić će dobiti šansu da se nametne Dejanu Stankoviću tokom letnjih priprema. Na Marakani ne isključuju mogućnost da mladi desni bek bude prosleđen u Grafičar kako bi do zime imao kontinuitet igara i čekao potencijalni odlazak Marka Gobeljića ili Milana Gajića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading