JOVIĆ NA VRUĆOJ STOLICI: Odluka o njegovoj sudbini zavisi od JEDNE OSOBE!

Autor: Republika

Sport

28.05.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Luka Jović nalazi se u teškoj situaciji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Doveden u Real Madrid iz Ajntrahta posle izuzetne sezone, Jović nije dobijao mnogo šansi kod bivšeg trenera Zinedina Zidana. Poslat je na pozajmicu nazad u Frankfurt, za to vreme je došlo do promene na klupi "kraljevskog kluba".

Antonio Konte je naveden kao prvi kandidat za naslednika Zidana. Dok neki mediji najavljuju da će Srbin dobiti više šanse u formaciji sa dva napadača, Marka piše drugačije.

Luka je svrstan na listu "vrućih krompira". On i Martin Edegor su na pozajmicama, uloženo je mnogo u njih, a pitanje je kako će ih novi trener videti. 

- Edegor i Jović su na pozajmicama, gde traže minute na terenu. Edegora klub želi nazad i on nije na prodaju, čak bi mogao da dobije više šanse sada kad je Zidan otišao. Što se tiče Jovića stvari su drugačije i odluka je na novom treneru - navodi se u tekstu. 

Da naglasimo, osim Kontea se navodi i ime Maurisija Poketina, tako da funkcija naslednik Zidana još nije poznat.

Ostali "vrući krompiri" o kojima se u tekstu piše su novi ugovor za Serhija Ramosa, prodaja Rafaela Varana, budućnost Lukasa Vaskeza, kao i budućnost Edena Azara. 

Novog trenera čekaju odluke i oko ostalih igrača na pozajmicama, a računa se da će Marselo i Isko napustiti klub. takođe je pitanje kako će novi trener videti ulogu Vinisijusa i Rodriga. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading