KRIMINALCI, BRUKA I SRAMOTA ZA SRBIJU: Čuvena fudbalska imena ujedinjena PROTIV BJEKOVIĆEVOG KLANA!

Autor: Republika

Sport

27.05.2021

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata imena srpskog fudbala pružaju podršku Marku Panteliću posle nelegalne smene sa vrha FSS-a.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Bjeković i Marko Pantelić

Akcija podrške Panteliću krenula je sa Ivicom Dragutinovićem, koga su ispratili Nikola Mijailović, Nikola Petković i Dejan Milovanović objavama na Instagramu.

Kontaktirali smo imena čuvena ljubiteljima fudbala u našoj zemlji za komentar na trenutno stanje u FSS-u.

NIkola Mijailović ističe da je bio u kontaktu sa Pantelićem:

- Podržao sam Pantelića zato što želi da promeni stanje u srpskom fudbalu. On je bolji od drugih zato što je pošten. Čuli smo se, znam koje su mu ideje. On želi da spreči ovo što se dešava u našem fudbalu. Nadam se da će se probuditi svest i među ostalim domaćim sportistima koji imaju dobre namere i žele dobro našoj deci - rekao je Nikola za Srpski telegraf.

Imenjak Petković je žustro kritikovao Bjekovićeve pučiste:


- Pantelić je sportska priča. Poznaje prave vrednosti fudbala i zna kakva liga treba da bude, ali i organizacija. Zašto ne ovi drugi? Zato što su kriminalci i zato što su legalizovali sve što ne treba. Bruka i sramota je za našu zemlju koliko ima nameštenih mečeva. Dosta je sa ovim prethodnicima, prosto ne znam kako da ih oslovim, a da ih ne uvredim, mada uvrede za njih ne postoje pošto nemaju obraz. Pozivam sve fudbalere, od amatera do profesionalaca, da podrže fudbal i odvoje ga od kriminalaca - kazao je Petković za naš list.

Dejan Milovanović izuzetno dobro poznaje Marka, delili su svlačionicu u Zvezdi, stoga najbolJe može da kaže koliko je Pantelić kvalitetna osoba:

- Podržao sam Pantelića. Igrali smo u Zvezdi zajedno tri godine i znam kakav je čovek. Ispravan je i uvek daje 100 odsto sebe. Smatram da bi dolaskom na čelo FSS doprineo da srpski fudbal ide napred, kao i kvalitetnijem razvoju i uspehu. Mislim da on to može i da je pravi čovek za to - ističe Dejan za Srpski telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Janko

27.05.2021 13:03

Jaki strucnjaci podrzavaju Pantelica.