(VIDEO) Jeziva povreda Planića

Autor:

Sport

27.11.2017

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška povreda zadesila je bivšeg fudbalera Crvene zvezde, sada člana nekadašnjeg prvaka Evrope iz Rumunije, Steaue, Bogdana Planića.

RepublikaFoto: twitter.com/Emanuel Roşu
Bogdan Planić

Ovaj 25-godišnji Užičanin je u prvenstvenom meču sa Astrom doživeo težak prelom noge, posle sudara sa svojim golmanom, Nitom.

U pokušaju da dođu do lopte, njih dvojica su se sudarila, a daleko gore je prošao srpski defanzivac kome su polomljene kosti potkolenice. Usled velikih bolova, on je zapomagao na terenu, želeći da mu se pomoć ukaže što pre, a u neverici su čitavu situaciju posmatrali i njegovi saigrači i rivali iz Astre.

Što se Steaue tiče, ona je tokom noći saopštila da se "u ovom trenutku još uvek ne zna ništa precizno o povredi srpskog fudbalera, ali da je ona svakako vrlo teška".

Steaua je, inače, gubila sa 1:0 kada je Planić doživeo povredu, no kako je u tom, 78. minutu, već bila obavila tri izmene, u nastavku meča je igrala sa fudbalerom manje na terenu, pa je primila još jedan gol i na kraju izgubila sa 2:0.

Bogdan Planić je, podsetimo, počeo karijeru u Zlatiboru iz Čajetine, a posle nastupa za užičku Slobodu, Žarkovo, Jedinstvo Puteve i OFK Beograd, 2014. je prešao u Crvenu zvezdu. Karijera ga je potom vodila ponovo u "romantičare" sa Karaburme, zatim Vojvodinu, a od ove, 2017. godine, član je bukureštanskog velikana. On je jednu utakmicu, kao štoper, odigrao za mladu reprezentaciju Srbije, i to 2014. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading