DELIJE U EKSTAZI: Dan posle DUPLE KRUNE, Zvezda spektakularno najavila NOVO POJAČANJE!

Autor: Republika

Sport

26.05.2021

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je sredila gotovo sve detalje sa Aleksandrom Dragovićem i štoper Bajer Leverkuzena pakuje kofere za Beograd.

RepublikaFoto: instagram.com/crvenazvezdafk
Aleksandar Dragović

Glasine su govorile da je Dragović sigurno Zvezdin, on se u svojim izjavama nećkao, ništa nije garantovao.

Ipak, novinari su bili bliži istini. Dragović je došao u Beograd, uspešno obavio lekarske preglede i ovih dana, ako ne već danas, potpisaće se novi ugovor. 

Promena pravca iz Grocke na Marakanu - opisala je Crvena zvezda svoj klip.

 

 

Bila je to jasna asocijacija na mesto nadomak Beograda odakle štoper iz Beča vuče korene. U klipu koji traje oko 40 sekundi, iskorićen je citat Petra Kralja iz domaćeg ostvarenja “Kada porastem biću kengur”.

Sve počinje rečenicom “Ovo je pobeda sporta nad farmacijom”. Još jedna više nego jasna asocijacija na Aleksandra Dragovića koji je do skora nosio dres Bajera iz Leverkuzena.

Aleksandar Dragović

Doskorašnji štoper Bajer Leverkuzena, a svojevremeno Dinamo Kijeva, Bazela i Austrije Beč, kratko i Lestera u sezoni 2017/18, u Beograd je doputovao kao slobodan igrač i potpisaće trogodišnji ugovor vredan 1.800.000 evra.

Projekat dovođenja Aleksandra Dragovića započet je još pre nekoliko meseci, ali iako je išao u dobrom smeru, pojavila se strepnja kada su interesovanje za 30-godišnjeg Bečliju pokazali moskovski Dinamo i turski Trabzon. Emocija prema crveno-belima i obećanje dedi Zlatvoju, ipak, pokazali su se kao jači motiv od bogatijih ponuda nego što je bila Zvezdina, pa je reprezentativac Austrije rešio da prihvati poziv crveno-belih.

Dragović će se, međutim, nešto kasnije priključiti novima saigračima na pripremama za sezonu 2021/22, pošto će tokom leta prvo učestvovati na Evropskom prvenstvu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading