POTVRĐENO! DUPLO SLAVLJE ZA VLADANA MILOJEVIĆA: Bivši trener Zvezde PREUZEO velikana!

Autor:

Sport

25.05.2021

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za srpskog stratega koji se nalazi pred novim poglavljem u svojoj trenerskoj karijeri.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević

Trofejni trener Crvene zvezde Vladan Milojević u utorak je dogovorio dvogodišnju saradnju sa jednim od najvećih klubova Grčke, atinskim AEK-om, prenosi tamošnja Gazeta.

Prema saznanjimna istog izvora srpski strateg se u utorak sastao sa Dimitrisom Melisanidisom u grčkoj prestonici i tom prilikom definisani su detalji saradnje koji bi trebalo da budu ozvaničeni tokom srede kao naslednik Manola Himeneza.

Podsetimo, Vladan Milojević (51) je osvojio dve titule prvaka Srbije sa crveno-belima, uz dva vezana plasmana u Ligu šampiona, odakle se otisnuo u Džedu gde je imao neslavnu epizodu na klupi Al Ahlija. Sada ga čeka veliki izazov u Atini...

Zanimljivo je da popularni Miloje dobija angažman u danu kada je njegov naslednik u Zvezdi Dejan Stanković uspeo da našem najtrofejnijem klubu donese prvu duplu krunu nakon 14 godina, trijumfom u finalu kupa Srbije nad Partizanom boljim izvođenjem penala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading