(VIDEO) PSŽ dobio derbi teže nego što se očekivalo

Autor:

Sport

26.11.2017

22:04 >> 22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četrnaesto kolo francuske Lige 1 kompletirano je derbijem na stadinu ''Luj II'', gde je Pari Sen Žermen kao gost savladao ekipu Monaka rezultatom 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar i Kavani ponovo su bili strelci

''Sveci'' su poveli već posle 19 minuta igre, kada je Draksler sa leve strane asistirao Kavaniju, a ovaj rutinski, iz neposredne blizine prosledio loptu u Subašićevu mrežu - 0:1.

Pre vodećeg gola, gosti su imali još dve dobre prilike, preko Mbapea i Drakslera, a Nemac je pripretio i pred kraj prvog poluvremena.

Ipak, na odmor se otišlo minimalnom prednošću gostiju, a posle samo šest minuta igre u nastavku, Almami Ture je skrivio jedanaesterac koji je u gol pretvorio Nejmar, za ubedljivih 0:2.

Mogao je Mbape prvo u 69, a onda i u 73. minutu da reši sve dileme oko pobednika, imao je dve velike prilike koje nije iskoristio, a onda je usledila kazna na drugoj strani.

Slobodan udarac iznudili su domaći na nekih 18 metara polulevo. Mutinjo je odlično šutirao, lopta je u živom zidu pogodila baš Mbapea, promenila pravac i prevarila golmana Areolu - 1:2.

Ipak, nije bilo drame u finišu meča, ''Sveci'' su zadržali prednost i zasluženo slavili, pa sada imaju devet bodova više u odnosu na Lion i Monako.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading