SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Navijači ČUPALI DELOVE TELA i PRETILI SMRĆU rivalskom timu pred utakmicu

Autor: Republika

Sport

24.05.2021

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki incident se desio pred utakmicu Srpske lige Zapad između kragujevačke Sušice i Budućnosti iz Valjeva.

RepublikaFoto: Starsport
Foto: Ilustracija

Navijači Sušice su maltretirali gostujuću ekipu Budućnosti, uz propratne pretnje smrću:

– Na stadionu FK Sušica grupa huligana dočekala je fudbalere Budućnosti Krušika i bez ikakvog povoda ih napala i vređala. Tom prilikom fizički su nasrnuli na trenera Srđana Jovanovića i igrača Ivana Kosića preteći im oduzimanjem života, šamarajući ih i čupajući im uši – istakli su Valjevci.

Incident se dogodio uoči meča:

– Sve se dogodilo sat i deset minuta pre utakmice u restriktivnom prostoru neposredno po dolasku ekipe iz Valjeva. Po izazivanju incidenta, huligani su napustili stadion, pre nego što su došle policijske patrole, na poziv valjevske ekipe. Zbog trauma nastalih huliganskim dočekom valjevski tim nije se osećao spremnim i bezbednim da igra utakmicu, pa je posle davanja izjava u kragujevačkom MUP-u napustio grad uz policijsku pratnju – saopštili su predstavnici Budućnosti, uz najavu ponovnog saopštenja.

Da ove sezone ima dosta skandala u ovoj grupi Srpske lige govori i činjenica da Disciplinska komisija trenutno vodi postupak protiv NN lica za nameštanje utakmice Mladi radnik – Sušica

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading