BOLI IH ŠTO JE SRPSKI KLUB ŠAMPION BIH: Navijači Sarajeva ŠAMARALI sopstvene fudbalere!

Autor:

Sport

24.05.2021

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri banjalučkog Borca osvojili su prvenstvo Bosne i Hercegovine što je izazvalo gnev navijača Sarajeva.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Navijači Sarajeva... "Horde zla"

Sarajlije su tokom prvenstva ispustile čak 13 bodova prednosti, pa su na kraju prvenstvo završili na drugom mestu.

Zbog toga su "Horde zla" odlučile da isteraju pravdu na svoj način. Upali su na trening Sarajeva postrojili fudbalere. Pojedinci su prošli sa šamarima, a jedino je pohvaljen golman Vladan Kovačević. 

Najdeblji kraj izvukao je desni bek Bordo tima, Dušan Hodžić. Momak koji je rođen u Majdanpeku je branio jednog od saigrača, pa je dobio snažan udarac zbog kojeg mu se zatvorilo oko.

Bosanskohercegovački Dnevni Avaz piše da je 27-godišnjak nakon ukazivanja lekarske pomoći napustio prestonicu i zaputio se ka Brčkom.

Policija je stigla u trening centar Sarajeva, ali tada nije zatekla izgrednike, koji su u međuvremenu napustili lice mesta.

Oni su zahtevali odgovore od direktorke Buljubašić. Nakon loše sezone u kojoj je prekinut niz od dve vezane titule, problemima Sarajeva ne nazire se kraj. Igračima se duguje nekoliko plata, gasi se Škola fudbala "Asim Ferhatović Hase", a vođstvo kluba je nedodirljivo. Ipak, reakcija navijača je svakako skandalozna i neprimerena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aco

24.05.2021 21:09

Hadzifejzovicu pisi sada o suzivotu sa srbima.