OGLASIO SE RAMOS! Kapiten Reala šokirao nakon što je Luis Enrike saopštio spisak za EURO!

Autor: Republika

Sport

24.05.2021

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapitena Španije Serhija Ramosa nema na spisku selektora Luisa Enrikea za Evropsko prvenstvo, a iskusni defanzivac se oglasio putem društvenih mreža

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Ramos

Serhio Ramos je ove sezone propustio mnogo mečeva zbog povrede, ali izostanak sa Evropskog prvenstva svakako predstavlja veliko iznenađenje.

Selektor Luis Enrike saopštio je spisak fudbalera na koje računa, a na njemu se nije našlo ime dojučerašnjeg kapitena "crvene furije".

Ramos se ubrzo posle objavljivanja spiska oglasio putem društvenih mreža i objasnio zašto ga neće biti na EP.

- Posle nekoliko teških meseci i čudne sezone koja je iza mene, dolazi i Euro. Svakog dana sam naporno radio da, umom i telom, budem 100 odsto spreman da igram za Real Madrid i za nacionalni tim, ali ne ispadne uvek onako kako želite - napisao je Ramos na Fejsbuku i dodao:

- Boli me što neću biti u prilici da igram za Španiju, ali u ovom slučaju, najbolje što mogu da uradim je da se odmorim i spremim za narednu sezonu. Bolim me što neću braniti boje svoje zemlje, ali moram da budem pošten. Svim saigračima želim mnogo sreće i nadam se da će biti pravi na Evropskom prvenstvu. Biću još jedan navijač koji će od kuće bodriti reprezentaciju - poručio je kapiten Reala.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading