DRAGOVIĆ SUTRA NA MARAKANI! Defanzivac dolazi da gleda derbi i POTPIŠE UGOVOR NA TRI GODINE!

Autor: Republika

Sport

24.05.2021

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Dragović će biti prvo pojačanje Crvene zvezde za narednu sezonue, a sa klubom iz Ljutice Bogdana će potpisati ugovor na tri godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Dragović

Više nema nikakve dileme, Zvezda će jedan od najvećih transfera u protekloj deceniji, pošto sutra na "Marakanu" stiže Aleksandar Dragović da potpiše trogodišnji ugovor.

Kako je najavljeno, Dragović dolazi u Beograd, gde ga očekuju lekarski pregledi, a onda će sa tribina stadiona “Rajko Mitić” posmatrati meč finala Kupa između Crvene zvezde i Partizana, prenosi Mocartsport.

Ako sve bude bilo po planu, i Dragović prođe lekarske preglede, on će u toku nedelje ozvaničiti saradnju sa crveno-belima i postati fudbaler Crvene zvezde.

Reprezentativac Austrije će tako ostvariti svoj dečački san, o kojem je pričao više puta tokom karijere. U Leverkuzenu je ove sezone odigrao 33 utakmici i postigao je jedan gol.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading