CUNAMI NA TERAZIJAMA 35! Delili su svlačionicu u Zvezdi: Pitali ga o Panteliću, on odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

23.05.2021

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru.

RepublikaFoto: Starsport
Vršilac dužnosti predsednika FSS Marko Pantelić

Bivši defanzivac Crvene zvezde Milan Biševac izrazio je očekivanje da će srpskom fudbalu krenuti na bolje sa vršiocem dužnosti na čelu FSS Markom Pantelićem.

Očekujem da i u narednim godinama bude tako, da klubovi dođu do grupnih faza Uefinih takmičenja, a nacionalne selekcije stignu tamo gde im je i mesto, do evropskih i svetskih prvenstava. Znam da je to cilj i ljudi koji su u Savezu. Vidim pozitivnu energiju i želju - kazao je Biševac, pa dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Veruje Panteliću - Milan Biševac

- Očekujem i da nam Super liga bude još bolja i da podignemo kvalitet klupskog fudbala. Dve godine sam delio svlačionicu sa Markom Pantelićem u Crvenoj zvezdi i verujem da će na mestu na kojem se nalazi, uz pomoć saradnika ali i onih koji vode klubove, ispuniti zacrtane ciljeve. Mi smo fudbalska nacija i očekujem da budemo na mestu koje nam pripada. I u Evropi i u svetu - zaključio je nekadašnji reprezentativac naše zemlje.

Podsetimo, Pantelić obavlja funkciju prvog čoveka na Terazijama 35 od kada je Slaviša Kokeza podneo ostavku, a videćemo da li će permanentno biti izabran za predsednika saveza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading