ILIEV: SANJAM MITRA, DAĆU SVE ŠTO IMAM ZA NJEGA!

Autor:

Sport

27.11.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Daću sve od sebe da moje dve nove bombe budu Aleksandar Mitrović i Radosav Petrović, poručuje sportski direktor Partizana Ivica Iliev u intervjuu za Srpski telegraf!

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev

Funkcioneru crno-belih možda je i moglo da se zameri na nekim javnim istupima, ali niko ne može da ospori da je u srpskim fudbalskim uslovima apsolutni mag fudbalske pijace.

O tome svedoče pojačanja koja je doveo u Humsku. Od Đurđevića i Leonarda, koji su napustili klub, preko Evertona i Jankovića do Tavambe, Ožegovića i Vladimira Stojkovića. Svaki se ispostavio kao pun pogodak, pa je "parni valjak" kolo pre kraja grupne faze Lige Evrope obezbedio plasman u nokaut fazu. Sadašnje želje su napadač Njukasla i vezista Sportinga. Obojici je zajedničko da nemaju minutažu u svojim klubovima i da su veliki partizanovci.

Šampion Srbije sprema se za novi iskorak i vrelo evropsko proleće, a Iliev se nada da će uspeti da Đukićev tim oplemeni sa najmanje dva kapitalna pojačanja.

Da li je Aleksandar Mitrović meta Partizana u januarskom prelaznom roku?

- Mitar je naš najbolji napadač u ovom milenijumu. Videli ste i sami kako je odigrao kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, gde je bio najbolji strelac Srbije. Njega želi milijardu klubova. Dovesti njega, pa to bi bio san. Stvarno ne znam da li bi to bila realnost ili nešto što je nemoguće. Daću sve što imam samo da on dođe u Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

Hoće li to biti dovoljno? Sa druge strane, Mitroviću je potrebno da igra pred Mundijal.

- Prošli smo u nokaut fazu Lige Evrope. Imamo velike ambicije, a on je igrač koji se poklapa sa našim ciljevima. On je veliki partizanovac, "grobar" do koske. Videćemo. Za sada zvuči nerealno.

Dokle se stiglo sa Radosavom Petrovićem?

- To je moja velika želja još od letos. Do poslednjeg sekunda prelaznog roka bio sam na vezi sa njim i klubom. On je hteo da dođe, pokazao je veliku želju. Raća je "grobar" na kvadrat. učiniću sve da ga dovedem. Da li će to biti pozajmica ili transfer, videćemo.

RepublikaFoto: Starsport
Radosav Petrović

Razmišljate li o dovođenju novih stranaca?

- Da, naravno.

Na kojim pozicijama?

- Analiziramo ozbiljno nekoliko igrača. Uvek volim da to bude od sredine terena, pa nagore. Ne volim da trošim strance na pozicije u odbrani.

Kakva je sudbina Sejdube Sume?

- Suma je igrač Partizana. On nije prošao pripreme, dvaput se povređivao, a nije bio sklon povredama tokom karijere. Moramo da mu damo priliku da se spremi i u procesu priprema uskladi sa trenerom i saigračima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading