OBLAČI DRES VELIKANA: Rajković se seli u Italiju

Autor:

Sport

21.05.2021

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Predrag Rajković bi na leto mogao da spakuje kofere i preseli se u Italiju, tvrde dobro obavešteni francuski mediji.

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Rajković

Srpski golman trenutno završava drugu sezonu među stativama Remsa, a njegove fantastične partije nisu promakle Paolu Maldiniju koji želi da ga dovede u Milan. Inače, legendarni defanzivac je sada sportski direktor tima sa "San Sira".

Sve je izvesnije da će standardni čuvar mreže "rosonera" Đanluiđi Donaruma definitivno napustiti klub kao slobodan igrač na kraju sezone, a njegova zamena bi trebalo da stigne iz Francuske.

Prvi pik Milana bio je Majk Manjan, golman Lila, ali je odjednom u prvi plan izbio Predrag Rajković, a to je potvrdio i prvi čovek Remsa Žan Pjer Kajo.

Rajković je prošle sezone bio najbolje ocenjeni golman Lige 1 i čovek sa najviše odbranjenih penala u prvenstvu Francuske.

Ove sezone je Rems daleko od prošlosezonskih rezultata, ali je Rajković jedan od retkih koji je ostao na nivou, pa je tako i skrenuo pažnju Milana na sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading