"NEMOGUĆE JE ODBITI TAKVU TRENERČINU": Vlahovićeva BUDUĆNOST - cela karijera u Seriji A?!

Autor:

Sport

20.05.2021

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se oglasio o gorućoj temi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač Fiorentine Dušan Vlahović

Napadač Fiorentine Dušan Vlahović istakao je za italijanske medije da je teško odbiti poziv legende kakva je Siniša Mihajlović, trener Bolonje.

On je velika legenda srpskog i italijanskog fudbala. Teško je odbiti Mihu, ali trenutno mislim samo na Fjorentinu. Videćemo šta će se dogoditi u budućnosti - kazao je Vlahović, koga su povezivali sa prelaskom u redove Bolonjeza.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Veliki respekt prema Mihi - Dušan Vlahović

Reprezentativac Srbije je u tekućoj sezoni uspeo da postigne 21 gol za ljubičaste, ali žali što ekipa nije izborila bolji plasman na tabeli Serije A.

Žao mi je samo što smo se toliko dugo borili za opstanak da nismo mogli da dodjemo do višeg mesta. Žao mi je što moji golovi nisu pomogli da dodjemo do većih dometa.

Za kraj, Srbin je upitan, Serija A ili Premijer liga?

Nikad se ne zna, možda se to dogodi (transfer na Ostrvo prim. aut.) sutra. Ili ću možda ostati celu karijeru u Seriji A - zaključio je Dušan Vlahović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading