KAPITENSKI OPROŠTAJ LUKE MILIVOJEVIĆA: Hvala vam za sve...

Autor: Republika

Sport

20.05.2021

12:21

Srpski fudbaler Luka Milivojević se oprostio od Roja Hodžsona koji će na završetku sezone napustiti klub!

Tanjug/AP
Luka Milivojević

Milivojević se javno zahvalio treneru Hodžsonu koji je u protekle četiri godine vodio Kristal Palas i od njega napravio stabilnog premijerligaša.

Luka Milivojević stigao je na stadion "Selherst park" u januaru 2017. godine iz Olimpijakosa. Kristal palas ga je klubu iz Pireja te zime platio 15.100.000 evra.

- Uzeli ste nas kada nam je bilo najteže i napravili stabilan klub koji ima budućnost! Bila je čast i privilegija raditi sa ovako dobrim čovekom i trenerom kao što ste vi. Uticali ste na mene kao fudbalera i kao čoveka. Hvala vam za sve i želim vam sve najbolje u životu - napisao je Luka Milivojević na društvenim mrežama, uz zajedničku fotografiju sa ser Rojom Hodžsonom.

Tanjug/AP
Roj Hodžson

Kristal Palas će u narednih mesec dana imenovati novog trenera, a jedan od onih koji se pominju kao ozbiljni kandidati je Srbin Siniša Mihajlović.

U poslednjem kolu Premijer lige, u nedelju, Kristal Palas gostuje Liverpulu na Enfildu, klubu koji je nekada vodio Roj Hodžson. Luka Milivojević završava svoju četvrtu sezonu u Kristal Palasu, sa kojim ima ugovor do juna 2023. godine.

 

 

Komentari (0)

Loading