ZVEZDA PETARDOM PROSLAVILA TITULU: Crveno-beli SRUŠILI i Partizanov REKORD, ali POVREDA lidera ZABRINULA Delije pred kup!

Autor:

Sport

19.05.2021

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lak posao za srpskog šampiona u završnoj rundi šampionata.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde na meču protiv Metalca

Fudbaleri Crvene zvezde overili su titulu u Superligi Srbije trijumfom nad Metalcem u poslednjem kolu rezultatom 5:1 (3:0).

Pored pehara, crveno-beli su uspeli da obore Partizanov rekord star više od 20 godina, a to su učinili u 34. minutu susreta sa Milanovčanima kada je precizan bio El Fardu Ben. Crno-beli su u sezoni 1999/2000, pod vođstvom trenera Ješića, uspeli da u 111 navrata zatresu mrežu rivala...

Što se tiče okršaja sa Metalcem, Zvezda je odigrala zaista rutinski. Četa trenera Dejana Stankovića golove je postizala na vreme, a pitanje pobednika rešeno je već na poluvremenu kada je bilo 3:0 u korist domaćina.

Goste je "otvorio" Milan Gajić već u 2. minutu, a zatim je dva gola dao napadač sa Komora.

U 49. minutu na semaforu Marakane već je stajalo 4:0, a precizan je bio Gejlor Kanga.

Počasni pogodak za gostujući sastav dao je Maksimović u 69. minutu, a Milan Pavkov je iz jedanaesterca osam minuta kasnije povisio na 5:1.

Ono što je zabrinulo Delije sa ovog meča, to je kapiten Milan Borjan. Naime, on je u dva navrata, nakon duela sa protivničkim igračima, završavao na zemlji. Borjanu se ukazivala i medicinska pomoć, a Deki ga je na poluvremenu ostavio u svlačionici, dok je mesto među stativama zauzeo Zoran Popović.

RepublikaFoto: Starsport
Povreda Milana Borjana

Podsećanja radi, Crvena zvezda je odbranila titulu prvaka Srbije bez poraza, 25. maja je očekuje finale kupa protiv Partizana, a u subotu će biti upriličeno spektakularno slavlje na Savi.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading