VETAR U LEĐA! PIKSI TRLJA RUKE: Najbolji fudbaler lige MEĐU "orlovima"!

Autor:

Sport

18.05.2021

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se posle velikog priznanja.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Reprezentativac Srbije Filip Mladenović proglašen je za najboljeg igrača Poljske, a njegova sjajna forma sigurno raduje selektora "orlova" Dragana Stojkovića Piksija pred naredne reprezentativne akcije.

Bivši levi bek Crvene zvezde istakao je, u razgovoru za "Maxbetsport" da mu priznanje veoma puno znači, kao i da je pravi "vetar u leđa" za njega.

 Sve je organizovano na visokom nivou. Ova sezona je bila protkana uspesima Legije i zajedno smo ispunili misiju i osvojili titulu. Za mene je ovo najbitnija nagrada, a izabrali su me kolege igrači i dobio sam veliku podršku iz Lehije gde sam proveo lep period u karijeri – kaže Mladenović, pa dodaje:

RepublikaFoto: Starsport

– Baš sam se obradovao kada je završeno glasanje, a sada će posla da ima i moj otac, koji je zadužen za čuvanje nagrada i pehara. Ova priznanja su samo dobar vetar u leđa, da nastavim sa dobrim partijama u Legiji. Slede uskoro novi izazovi i evropske kvalifikacije – poručio je na kraju Mladenović.

Podsetimo, Mladenovića čeka nekoliko dana odmora, a zatim reprezentativni "test" u Japanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading