DA SE NAJEŽIŠ: Marko Nikolić stao pred navijače i izgovorio rečenicu koju dobro zna svaki NAVIJAČ PARTIZANA!

Autor:

Sport

17.05.2021

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener Marko Nikolić je ostvario uspešnu sezonu sa Lokomotivom, a na proslavi sa navijačima je citirao rečenicu koju vrlo dobro znaju navijači Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Nikolić

Lokomotiva je osvojila trofej Kupa Rusije, ali im je u poslednjem kolu izmakla Liga šampiona, ali "lokosi" nemaju za čim da žale.

Nikolić se obratio navijačima dobro poznatim rečima javnosti u Srbiji.

- Imamo izreku u Srbiji: Nije uvek lako, ali je uvek lepo- parafrazirao je Nikolić čuvenu izjavu Duška Radovića: "Nije lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan".

- Tako je bilo sa nama ove sezone. Hvala vam, posebno na podršci u drugom delu sezone. Radili smo sve mnogo bolje sa vama iza naših leđa, iza leđa našeh tima. Mnogo vam hvala. Nadam se da smo samo počeli i da ćemo pokupiti mnogo trofeja u budućnosti- dodao je Nikolić.

Mediji ovih dana spekulišu da bi Nikolić mogao da napusti Lokomotivu, da je za njega navodno zainteresovan turski gigant Galatasaraj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading