DA LI ĆE SUMA I OBRADOVIĆ BITI SPREMNI ZA FINALE KUPA? Stanojević odgovorio na pitanje koje najviše zanima sve Grobare

Autor: Tanjug

Sport

17.05.2021

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana če do kraja sezone odigrati još dva meča, protiv Mladosti iz Lučana u Superligi i protiv Crvene zvezde u finalu Kupa.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Mladost je opstala u ligi, podigli su formu i očekujem jednu tešku utakmicu, rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević uoči gostovanja u Lučanima u poslednjem kolu Superlige Srbije.

Crno-beli imaju niz od osam uzastopnih pobeda u domaćem prvenstvu.

- Mladost je opstala u ligi još ranije. Igraće rasterećeno i vidim da su koristili mlade fudbalere na prethodnih nekoliko mečeva. Podigli su formu i očekujem jednu tešku utakmicu u Lučanima - rekao je Stanojević, dodavši da i dalje ima problema sa rotacijom u napadu:

- Asano je otišao, Suma je povređen, a Bajbeka, koji je izašao iz povrede ne koristimo dovoljno. Moramo da rotiramo i stavljamo igrače na pozicije koje im nisu prirodne. Marković je na prethodnoj utakmici igrao špica, Holender to igra već neko vreme, tako da moramo da se prilagođavamo - rekao je Stanojević, dodavši da je važno za njegov tim da i dalje postiže golove.

RepublikaFoto: Starsport
Sejduba Suma

Sejduba Suma i Ivan Obradović su i dalje zbog povreda neizvesni za meč finala Kupa sa Crvenom zvezdom koji se igra 25. maja.

- Optimista sam ali još ništa ne znam. Svakodnevno imaju terapije. Videćemo - zaključio je Stanojević.

Meč na stadionu u Lučanima se igra od 18 sati i pet minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading