LUDA ZAVRŠNICA ŠPANSKOG PRVENSTVA: Atletiko ZAMALO OSTAO BEZ TITULE, Suarez od tragičara do heroja - minimalac Reala i hladan tuš za Barsu!

Autor:

Sport

16.05.2021

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad luđa završnica španskog šampionata! Atletiko Madrid je u 88. minutu stigao do pobede nad Osasunom 2:1, Real Madrid je slavio protiv Atletiko Balbaa sa 0:1, dok je Barselona nesrećno izgubila od Selte sa 1:2, golom u 89. minutu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Suarez doneo titulu Atletiku

Luis Suarez je sačuvao titulu Atletiku pogotkom u samom finišu meča. Gubili su fudbaleri tima iz Madrida do 82. minuta, a onda je usledio potpuni preokret.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, da bi Budimir šokirao tim Dige Simeonea u 76. minutu. Međutim, samo šest minuta kasnije "jorgandžije" stižu do izjednačenja preko Renana Lodija, a Suarez donosi veliko slavlje!

Upravo Suarez je propustio dve velike šanse u prvom poluvremenu, ali se iskupio u finišu meča, dobio je loptu sa leve strane, šutirao i pogodio za 2:1 i tako ukoliko njegov tim pobedi u poslednjem meču doneo titulu!

Real bolji na San Mamesu, Bilbao je bio inferioran rival, gosti su pokušavali na sve načine, tražili su penal u jednom trenutku, a na gol smo čekali drugo poluvreme. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Gol u mreži Bilbaa smo videli u 68. minutu utakmice. Lopta je došla do desne strane gde je bio Kazemiro, on je uputio centaršut upeterac gde je bio Načo kome nije bilo teško da postigne gol za prednost svog tima. 

Barselona je doživela šokandan poraz od Selte, Povela je Barselona preko Mesija od 28. minuta, ipak, šok u 38. minutu, Santi Mina dobija loptu na 20 metara od gola, šutira, Ter Štegen nije mogao ništa, samo je pogledom ispratio loptu koja je završila u mreži. 

Barselona je jalovo napadala u drugom poluvremenu, usledio je još jedan gol u mreži domaćina, ponovo je Santi Mina bio strelac za konačnih 1:2.

Trka za titulu se svela na dva kluba pošto je Barselona sada definitivno ispala, a Real će čekati kiks gradskog rivala!

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading