PAZARCI PO SUDIJI SIMOVIĆU: Bruka FSS, arbitri su sramni, hoće da nas izbace po svaku cenu!

Autor: Republika

Sport

16.05.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Novi Pazar se u saopštenju požalio na suđenje arbitara Novaka Simovića u meču na gostovanju Metalcu iz Gornjeg Milanovca

RepublikaFoto: Starsport
Novak Simović

Pazarci se bore za opstanak u Prvoj ligi Srbije i svaki bod je izuzetno važan. Protiv Metalca su remizirali, a uslučaju u 38. kolu ostaju u ligi.

Nezadovoljni kriterijumom i odlukama izdali su saopštenje gde dižu glas protiv Simovića

- Oštećeni smo po ko zna koji put u ovoj sezoni. Simović nije svirao čist penal za naš tim u finišu utakmice. duboko smo svesni da nismo miljenici fudbalske organizacije, a naričito njenog sudijskog dela, na čelu sa Milanom Karadžićem, ali smo bar očekivali da u završetku prvenstva imamo pošteno suđenje. Nažalost, Pazar to neće doživeti u ovom šampionatu. Svedoci smo udruženog poduhvata svih da se naša ekipa izbaci iz Superlige po svaku cenu - navodi se u saopštenju.

Novopazarci se nisu tu zaustavili, njihovo pismo fudbalskoj javnosti ima i drugi deo.

- Na svu sreću, takmičenje se završava sledeće nedelje, čime će prestati dalja blamaža FSS. Čvrsto se nadamo da će mnogi arbitri potražiti drugi posao posle sramne epizode u ovoj sezoni. Ako nam je Simović jedan od najboljih sudija, kakvi li su tek oni najgori. Dok Karadžići, Simovići, Ilići, Živkovići... kroje superligašku tabelu, našem fudbalu nema spasa - kažu u Novom Pazaru, vrlo aktivnom sa saopštenjima u prethodnom periodu. 

Prvo su apelovali da se mečevi igraju u istom terminu, zatim optužili sudije da nameštaju utakmice u srpskom fudbalu, a zanimljivu opasku imali su i jesenas. Tada su tvrdili da je jedan meč namešten, ali se rezultat nije poklopio sa njihovim predviđanjem.

Oglasio se predssednik sindikataprofesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica je prokomentarisao dešavanja u tom stilu:

- Dragi Pazarci, da su se u Srbiji strogo primenjivali propisi fudbalske organizacije, ne bi vi juče igrali sa Metalcem već neki komšijski derbi sa Tutinom, Jošanicom ili Zlatarom. Tri puta vas ubacivali u Super ligu za zelenim stolom, spomenite i to - napisao je Poledica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading