VLAHOVIĆ IGRAO ZA ZVEZDU: Grobari ŠOKIRANI istinom, tresao mreže za najljućeg rivala!

Autor: Republika

Sport

16.05.2021

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski golgeter Dušan Vlahović je priznao da je odigrao jedan meč za Crvenu zvezdu, iako se afirmisao u Partizanu.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Vlahović

Jedan od najtražejnijih mladih igrača Evrope blista u dresu Fiorentine i cena mu rapidno raste sa svakom odličnom partijom.

Partizan je Dušana Vlahovića prodao Fiorentini u junu 2017. godine, kada on još nije bio punoletan. Transfer je realizovan u januaru 2018. kada je on napunio 18 godina. 

Prvi gol u dresu Partizana postigao je 2. aprila 2016, na prvenstvenoj utakmici u Beogradu protiv Radnika iz Surdulice. Tako je i postao najmlađi strelac u istoriji kluba, a do debitantskog gola je došao sa 16 godina, dva meseca i pet dana.

- Meni je krivo što nisam ostavio veliki trag u Partizanu. To je klub za koji navijam od malih nogu. Bilo mi je teško kada sam odlazio i to na mala vrata. Pričam vam iskreno, jer je stvarno tako bilo - rekao je u intervjuu za Kurir Dušan Vlahović.

- Priča sa Partizanom imala je neki čudan put. Ne znam iz kog razloga. Ne bih ulazio u detalje, ali nije bila moja krivica što nisam igrao. Ostao mi je gorak ukus u ustima, kad se setim svega. Nisam na taj način želeo da odem iz Partizana, posebno što klub finansijski nije najbolje prošao. A što se tiče povratka reći ću samo jedno: moja želja je da karijeru završim u Partizanu.

Takođe, stvar koje se, kako je i sam istakao, nereado priseća je nastup za Crvenu zvezdu u čijem dresu je takođe upisao jedan pogodak. 

- Nerado pričam o tome. U svakom slučaju to je istina, odigrao sam za Zvezdu jednu utakmicu na turniru u Bijeljini. Protiv Dinama iz Zagreba. I dao sam gol. Niti sam imao neki ugovor sa njima, niti je između nas bilo šta posle toga. Nisam bio ni na kakvoj probi. Posle toga, pozvali su me ljudi iz Partizana. Otišao sam tamo srećan, jer sam izabrao srcem, klub za koji navijam - zaključio je Vlahović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading