KAKO ĆE PROTIV ZVEZDE? Stanojević BEZ dlake na jeziku posle pobede nad Voždovcem!

Autor:

Sport

15.05.2021

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener "parnog valjka" otkrio čime je nezadovoljan.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije bio u potpunosti zadovoljan izdanjem svojih izabranika u pobedi nad Voždovcem (3:0). Stanoje je istakao da su momci igrali na momente "mrtvo", što će svakako morati da isprave za duel u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde (25. maj).

Zadovoljni smo. Na momente smo igrali dobro, na momente smo bili mrtvi, ali kraj je sezone, nije lako pobeđivati u kontiuitetu, a mi to radimo, tako da čestitam momcima - izjavio je Stanojević.

Poraz "zmajeva" je prokomentarisao i njihov strateg Predrag Rogan.

Uvek može bolje. Želeli smo da pokušamo da danas opstanemo u ligi, ali nije bilo realno. Verovatno su i glave igrača u sledećoj utakmici, bez obzira što smo mi u stručnom štabu želeli da danas bude drugačije. Očigledno je utakmica protiv Napretka učinila svoje, pa nije bilo energije. Imamo sada dovoljno vremena da se odmorimo i spremimo za duel sa Javorom - kazao je Predrag Rogan.

Podsetimo, pre finala kupa, crno-bele očekuje gostovanje u Lučanima u poslednjem prvenstvenom kolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading