PUBLIKA NA FINALU KUPA SRBIJE? Krizni štab dao JASNU PORUKU!

Autor: Republika

Sport

15.05.2021

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pad broja zaraženih uneo je nadu da će fudbalski fanatici opet moći na tribine.

RepublikaFoto: Starsport
Duel sa "Večitog derbija"

Zoran Gojković, član Kriznog štaba za suzbijanje koronavirusa, upitan je da li će gledaocima da bude omogućeno da prate finale fudbalskog kupa Srbije Crvena zvezda - Partizan, odnosno finale košarkaške ABA lige Crvena zvezda - Budućnost:

- Potrebno je isključivo da uđemo u takvu epidemiološku situaciju da nemamo mogućnost za novi eksplozivan rast. To će se desiti ako budemo održali ovaj vid vakcinacije. Ako nastavimo takvim tempom, ući ćemo u situaciju posle šest nedelja da možemo da govorimo da smo jednom nogom izašli iz loše epidemiološke situacije i to nas vraća u normalne tokove koje smo imali pre epidemije. Uslov za sve ovo je naglašavam vakcinacija -  kazao je Gojković.

Zaključuje se da na utakmicama Crvene zvezde i Budućnosti neće biti navijača, dok je velika verovatnoća da će ista situacija biti i na finalu Kupa 25. maja na stadionu „Rajko Mitić”.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading