DETALJI PIJANOG NAPADA: Žrtva ĐANIJA ĆURČIĆA se oglasila posle VAĐENJA NOŽA

Autor: Republika

Sport

13.05.2021

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Partizana i reprezentativac Jugoslavije Saša Đani Ćurčić napravio je incident u svom rodnom mestu Besnom Foku.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Đani Čurčić

Popularni Đani je prema navodima beogradskih medija, napao svog komšiju Mileta Miljkovića i navodno je pred njim vadio nož, a onda mu i probušio sve gume na automobilu.

Komšija Miljković u razgovoru za "Objektiv" otkrio pravu pozadinu ove priče iz Besnog Foka:

Nije bilo baš tako kako su navodili u pojedinim medijima. Popio je verovatno malo više, prevrtao je kontejnere, pravio buku, ali niti mi je pretio, niti je bilo kakav nož vadio. Ja sam krenuo na posao, izašao sam da ga smirim, posle su mi rekli da mi je izbušio gume, čime – ne znam, da li je bio nož, šrafciger, video sam samo rupe… Nije trebalo ovako daleko da ode, ja ga nisam ni prijavio, mi smo drugari ceo život se znamo, ali neko je pozvao policiju. Đani je ušao u kola, nije ni tu bilo problema, priveden je, to je cela priča – rekao je Mile Miljković, svedok cele situacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading