HAOS UOČI DERBIJA SA LIVERPULOM: Ponovo NEREDI u Mančesteru!

Autor:

Sport

13.05.2021

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je udarna vest na "starom kontinentu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Mančester junajteda

Odloženi meč Mančester junajteda i Liverpula, u okviru Premijer lige, planiran je za 21:15 časova, a ispred "teatra snova" ponovo su viđeni incidenti.

I tokom današnjeg dana bilo je okupljanja oko stadiona, ali su jake policijske snage napravile nekoliko prstenova oko samog stadiona.

Grupa navijača Junajteda pokušala je diverziju na drugom delu grada, u blizini hotela u kojem se nalazi ekspedicija Liverpula.

Kako je naveo novinar portala "The Athletic", Danijel Tejlor, oni su blokirali vozilima izlaz sa parkinga i ispustili gume na klupskom autobusu Liverpula.

 

 

Policija je reagovala, rasterala grupu od 50 navijača i autobus je, prema izjavama svedoka, krenuo sa parkinga uz pratnju policijskih vozila.

Podsetimo, "crvenima" je ovo ključan meč kako bi ostali u trci za plasman u Ligu šampiona, dok su "crveni đavoli" drugoplasirani na tabeli engleskog šampionata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading