PRVI STRELAC SUPERLIGE PRELOMIO: Zvezda, Olimpijakos ili Serija A? Makarić OTKRIO gde bi ŽELEO da nastavi karijeru!

Autor:

Sport

12.05.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Makarić progovorio o svojoj budućnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Makarić na meču protiv Crvene zvezde

Napadač Radnika iz Surdulice Milan Makarić otkrio je za "Mocartsport" da mu je želja da pređe u neki od klubova iz "Liga petice". Prvog strelca Superlige Srbije sa 25 ovosezonskih golova silno želi Salernitana, kao i Olimpijakos, a spominjalo se i interesovanje Crvene zvezde. Sudeći po njegovim rečima već je prelomio i odlučio se za Seriju A.

Još nikakvih zvaničnih ponuda nije bilo. Znam samo da su pre par nedelja, kada smo igrali protiv Crvene zvezde, dolazili da me gledaju neki Italijani, ljudi iz Đenove i Parme - kazao je Makarić, pa dodao:

Prija interesovanje, posebno kada je reč o klubovima iz Serije A, jer sam kao mali maštao da igram u nekoj od Liga petice. Igram ove sezone u životnoj formi i trebalo bi to iskoristiti. I ja da pređem u neku jaču ligu i klub da zaradi.

Spekuliše se da bi timu sa juga Srbije od prodaje Makarića trebalo da pripadne obeštećenje od oko milion evra.

Voleo bih da budem na takvim slatkim mukama, ali pita se i klub naravno, kao i porodica - zaključio je 25-godišnji centarfor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading