(FOTO) NAPRAVILA TOTALNI HAOS: Žena bivšeg FUDBALERA ZVEZDE iznela "prljav veš i RASKRINKALA KLUB!

Autor:

Sport

11.05.2021

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poljska bruji o bivšem fudbaleru Crvene zvezde Marku Vešviću i objavama njegove supruge!

RepublikaFoto: instagram.com/troublemaker_tb
Tamara i Marko Vešović

Od 2018. godine Marko Vešović nosi dres poljske Legije, tima koji je ove sezone osvojio titulu u domaćem šampionatu.

Vešović je bio jedna od ključnih karika tima dok ga nije omela povreda, a sada je na pragu izlaska tima iz Varšave.

Bivši fudbaler Crvene zvezde je uspeo da se oporavi i zaigra za rezervni tim Legije, a klub još nije odlučio da li će mu ponuditi produžetak saradnje, zbog toga je revoltirana njegova supruga.

Tamara je Instagram storijem rekla sve šta misli o ponašanju kluba u trenutnoj situaciji i napravila udarnu priču za tamošnje medije.

- Kada se najbolji fudbaler povredi zato što daje 101% klubu, a vi ga ostavite samog u invalidskim kolicima kada putuje na operaciju u Francusku - da li je to porodica?- upitala je Tamara Vešović na svom Instagram profilu.

Foto: instagram.com/troublemaker_tb

- Kada mu kažete da vi ne možete da pokrijete troškove operacije i rehabilitacije, da li je to familija? Kada mu kažete da prekine oporavak i hitno se vrati u klub iako nije spreman ni 80% zato što vi nemate doktora, da li je to familija? Kada mu kažete da prvo mora da igra četvrtu ligu, u blatu, kako bi se izborio za prvi tim, kada ga ne poštujete i ne date mu da igra ni minut, da li je to familija?- pisala je Tamara na Instagramu, a Poljaci su ostali u čudu.

Detalj na koji je Tamara aludirala dogodio se u finišu sezone 2019/20, kada je Marko Vešović doživeo tešku povredu od koje se oporavljao mesecima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading