PARTIZAN KRADE ZVEZDINU METU: Crno-beli ozbiljno zagrzli za VELIKOG TALENTA Srbije!

Autor: Republika

Sport

11.05.2021

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan posle srezanog budžeta i plata planira da dobrim pojačanjima za "male pare" dođe do odličnih rezultata.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojevi' i Dejan Stankovi'

Koordinator za sportska pitanja crno-belih Ivica Kralj namerava da u klub dovede talentovanog Branislava Kneževića iz Mačve , saznaje Kurir.

Osamnaestogodišnjak koji igra u veznom redu je odavno želja Crvene zvezde, koja je slala brojne skaute u nameri da procene njegove kvalitete i vrbuju ga u svoje redove.

Ivica Kralj ima prednost pošto je bio predsednik mačve i dobro poznaje Kneževićevu ličnost i kvalitete.

Mladi Knežević ima sjajnu sezonu, odigrao je 30 utakmica, postigao šest golova i upisao jednu asistenciju.

RepublikaFoto: Starsport
Knežević protiv Zvezde

Ono što je posebno važno Aleksandru Stanojeviću, treneru Partizana, jeste da Branislav Knežević sa 18 leta još dve sezone može da popunjava kvotu bonus igrača. Izvesno je da bi Partizan morao Šapčanima da plati određeno obeštećenje, s obzirom da Knežević ima ugovor do juna 2022. godine.

Zanimljivo, za Branislava Kneževića se ovog proleća raspitivala i Crvena zvezda i on se nalazi na spisku skauting službe crveno-belih. Čak je mladi fudbaler nedavno davao izjave da mu prija što ga crveno-beli traže, ali da je sve što se tiče eventualnog transfera prepustio ljudima iz Mačve.

Od zime Knežević je preko svojih agenata povezivan i sa Red bul Salcburgom i Udinezeom, klubovima poznatim u Evropi koji daju šansu mladim igračima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading