ČIJI DRES VREDI VIŠE? Ronaldo i Mesi se ujedinili u borbi za malog Gavrila!

Autor:

Sport

11.05.2021

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve najveće zvezde svetskog fudbala uključile su se u borbu za Gavrilovu pobedu, a dres Kristijana Ronalda prodat je preko sajta Limundo za više od 1.3 miliona dinara. U četvrtak ćemo saznati da li Mesijev dres može da dostigne veću cenu!

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi

Kupac je želeo da ostane anoniman, ali je poznato da je reč o kolekcionaru i uličnom umetniku koji stoji iza Instagram profila "Black Sails". Do 13. maja u 15 časova traje licitacija za Lionelov dres.

Čiji dres vredi više – Ronaldov ili Mesijev? Odgovor nije toliko važan, bitno je samo da se prikupi što više novca za lečenje Gavrila Đurđevića, osmomesečne bebe koja boluje od spinalne mišićne atrofije. 

Kompanija Mozzart spojila je Mesija i Ronalda, u saradnji sa organizacijom Zajedno za život, Mozzart je stavio njihove potpisane dresove na humanitarnu licitaciju, kako bi se prikupila sredstva za lečenje. Kao i za Ronaldov, ova kompanija dala je i početnu ponudu od milion dinara i za Barsinu desetku sa posvetom "para Gavrilo".

Foto: Limundo/prinscreen

Kristijano je poslao svoj potpisan dres nakon što je kompanija Mozzart kupila njegovu kapitensku traku i uplatila više od 7.5 miliona dinara na Gavrilov račun u fondaciji "Budi human".

Za njegovo lečenje potrebno je još nešto manje od milion evra, a licitacije su se samo nizale – srpski reprezentacivac Stefan Mitrović je dao svoje kopačke i dres sa čuvenog meča na Marakani, njegov saigrač Aleksandar Mitrović takođe dres Srbije…

Potom je štafeta humanosti stigla do samog Ronalda, koji je poslao potpisan dres Juventusa, a isto je učinio i njegov najveći rival Mesi koji je od saigrača Miralema Pjanića čuo za veliku akciju u Srbiji! Ovoj timskoj igri za malog Gavrila iz nedelje u nedelju se pridružuju asovi velikog srca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading