NOVI RIBERI U PIKSIJEVOJ REPREZENTACIJI: Srbin POTPISUJE za Bajern!

Autor:

Sport

11.05.2021

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za "orlove" koji ne moraju da brinu o budućnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP, Starsport
Proslavljeni Francuz Frenk Riberi i Dragan Stojković Piksi

Mladi srpski fudbaler Nemanja Motika ekspresno je postigao gol za drugi tim Bavaraca u trećem rangu nemačkog fudbala, čime je još jednom nagovestio svoj potencijal.

Naime, prema saznanjima portala "B92.net", velikan sa "Alijanc arene" planira da sa Srbinom potpiše profesionalni ugovor i da mu da šansu da konkuriše za prvi tim.

Protiv Unterhašinga (2:1), Motika je ušao u igru u 70. minutu, a nedugo zatim bio je strelac izjednačujućeg pogotka. Omiljena pozicija mu je po levom ofanzivnom krilu, a po stilu igre, driblinzima i prodorima mnogi ga porede sa legendarnim Frenkom Riberijem.

 

 

Podsetimo, Nemanja Motika je igrao za mlađe selekcije Nemačke, pozive je dobijao i Nikola (njegov mlađi brat), ali su na kraju odlučili da se opredele za Srbiju. Videćemo da li će se razvijati u očekivanom pravcu, te zaslužiti poziv selektora "orlova" Dragana Stojkovića Piksija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading