REPREZENTATIVAC VEĆ BIO VIĐEN NA MARAKANI: Partizan PRETEKAO Zvezdu i POTPISAO brutalnog golgetera!

Autor:

Sport

11.05.2021

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procureli detalji, poznato kako je Dušan Vlahović obukao crno-beli dres.

RepublikaFoto: Starsport
Sukob igrača Partizana i Crvene zvezde na Večitom derbiju

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović (21) sa 21 postignutim golom nalazi se u vrhu liste strelaca u Seriji A, a Telegraf otkriva malo poznatu priču da je samo "pedalj" falio da sjajni centarfor svojevremeno umesto u Partizanu, završi u Crvenoj zvezdi.

Naime, crveno-beli su ga imali "na tacni", čak je i odigrao jedan turnir u dresu kluba iz Ljutice Bogdana kao gost igrač, što je uobičajena praksa u mlađim kategorijama.

RepublikaFoto: Starsport
Umalo da završi u crveno-belom - Dušan Vlahović

Tu ipak nije zadovoljio trenera koji je vodio tu selekciju mlađih kategorija, pa Vlahović nije zadržan na Marakani, iako su crveno-beli imali tu mogućnost.

Otac fudbalera je nakon toga došao do kontakta sa Partizanom i Vlahović je "skrenuo" na drugu stranu Topčiderskog brda.

Ono što je posebno interesantno, a kako Telegraf saznaje od ljudi koji su bili svedoci, ubrzo je odigran i večiti derbi u mlađim kategorijama, na kojem je Vlahović postigao četiri gola protiv Zvezde u ubedljivom trijumfu Partizana, a čak je promašio i penal da postigne peti!

Podsetimo, Vlahović je udarna tema na Apeninima ovog proleća, a za njega je, pored Milana i Rome, zainteresovan i nemački velikan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading