RAZVALJENA KASA U HUMSKOJ! Ljubimac Grobara PRELAZI u Atalantu, Partizanu PREKO 15.000.000 evra?!

Autor:

Sport

11.05.2021

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za crno-bele stiže iz Španije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Bivši napadač Partizana Umar Sadik, strelac 20 golova u Segundi, mogao bi na leto da pređe u Atalantu, prenose mediji na Pirinejskom poluostrvu.

Naime, italijanski prvoligaš planira da proda Duvana Zapatu, a po građi i stilu igre, kao idealnu zamenu za njega u Bergamu vide upravo Nigerijca.

RepublikaFoto: Starsport
Sadik "rešeta" i za Partizan

Almerija će pokušati da se kroz baraž plasira u Primeru, a u slučaju da se to ne desi crno-beli bi mogli značajno da profitiraju po otvaranju letnje pijace. Otkupna klauzula u ugovoru 24-godišnjeg špica iznosi 60 miliona evra, Španci bi se zadovoljili i sa 30, a ako ostanu drugoligaši "parnom valjku" će pripasti čak 40% od njegove naredne prodaje. Ako se tome doda inicijalnih šest miliona evra koje je Almerija već platila, kao i bonus za postignute golove, klub iz Humske će prihodovati preko 15 miliona evropskih novčanica od nekadašnjeg centarfora Rome.

 

 

Čeka se samo potez Atalante koja je favorit za potpis ispred Sevilje, dok je minhenski Bajern već demantovao interesovanje za nigerijskog asa...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading